“AVESTO”DA TA ’LIM-TARBIYAGA MUNOSABAT ("Alfraganus" xalqaro Ilmiy Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada zardushtiylikning muqaddas kitobi “Avesto”da ta’lim-tarbiya masalasiga munosabat, jamiyatda pedagogik madaniyatni shakllanishining ahamiyati bayon etilgan.
Keywords: yoshlar; ta’lim; tarbiya; yaxshilik. yomonlik; ota-ona; tarbiyachi