BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA MILLIY VA HARAKATLI O‘YINLAR ORQALI KOORDINATSION QOBILIYATINI TAKOMILLASHTIRISH ("Alfraganus" xalqaro Ilmiy Jurnali, 2024)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida harakatli va milliy o‘yinlar orqalikoordinatsion qobiliyatlarni shakllantirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek koordinatsionqobiliyatlarga qaratilgan alohida mashqlar muhokama etiladi.
Keywords: Boshlang‘ich sinf, harakatli o‘yin, mashq, koordinatsion qobiliyat, qo‘l to‘pi, gimnastika, metod.