16-18 YOSHLI KURASHCHILARNING TEZKOR-KUCH SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH USLUBI ("Alfraganus" xalqaro Ilmiy Jurnali, 2024)
Ushbu maqolada 16-18 yoshli kurashchilarning tezkor-kuch sifatlarini rivojlantirish uslubinianiqlashda o'quv-mashg’ulotlardagi mashq yuklamalarini ishlab chiqish va ularni rivojlantirishbo'yicha trenirovka jarayoni o'rganish yoritilgan.
Keywords: kurash, tezkor-kuch, sifat, usuliyat, rivojlantirish, trenirovka, Antropometrik o'lchovlar, tibbiy nazorat, ta'sir vaqti, tezkorlik qobiliyati, yuklama, mashg'ulot.