(untitled) ("Alfraganus" xalqaro Ilmiy Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada, ispan tilini ikkinchi til sifatida o‘rganishdagi asosiy muammolarni ko‘rib chiqamiz va ularni hal qilish yo‘llarini muhokama qilamiz. Ispan tili, dunyo bo‘yicha eng ko‘p so‘zlashiladigan tillardan biridir va uni ikkinchi til sifatida o‘rganish, hozirda ko‘plab mamlakatlarda keng tarqalgan amaliyotga aylangan. Har yili ko‘plab odamlar ispan tilini o‘rganishni boshlaydilar, ayniqsa, Аmerika Qo‘shma Shtatlaridagi ehtiyojlar sababli. Lekin ispan tilini ikkinchi til sifatida o‘qitishning bir qator dolzarb muammolari mavjud.