(untitled) ("Alfraganus" xalqaro Ilmiy Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada zardushtiylikning muqaddas kitobi “Avesto”da ta’lim-tarbiya masalasiga munosabat, jamiyatda pedagogik madaniyatni shakllanishining ahamiyati bayon etilgan.