(untitled) ("Alfraganus" xalqaro Ilmiy Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada banklardagi “cloud” virtual ma’lumotlar markazining xususiyatlarini hisoblash va tahlil qilish hamda bulutli ma’lumotlarga ishlov berish markazi modeli tanlangan, modellashtirilgan va ko‘rib chiqilgan.