(untitled) ("Alfraganus" xalqaro Ilmiy Jurnali, 2024)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida harakatli va milliy o‘yinlar orqali koordinatsion qobiliyatlarni shakllantirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek koordinatsion qobiliyatlarga qaratilgan alohida mashqlar muhokama etiladi.