(untitled) ("Alfraganus" xalqaro Ilmiy Jurnali, 2024)
Ushbu maqolada 16-18 yoshli kurashchilarning tezkor-kuch sifatlarini rivojlantirish uslubini aniqlashda o’quv-mashg’ulotlardagi mashq yuklamalarini ishlab chiqish va ularni rivojlantirish bo’yicha trenirovka jarayoni o’rganish yoritilgan.